صورتجلسه شماره 156 هیات مدیره مورخ 1401/06/06
عنوان: هیئت مدیره
|
انجمن شركت هاي صنعت پخش ايران
شعبه اصفهان
|
شروع:8
|
تاریخ 1401/06/06
|
شماره:156
|
خاتمه: 10
|
محل برگزاري: دفتر انجمن کارفرمایان صنایع غذایی
|
آقایان: دکتر سلطانی، دکتر مقاره عابد، محمدی نژاد، جعفری، علیخانی
و هیات مدیره انجمن کارفرمایان صنایع غذایی: آقایان: سرشوقی، مرادیان نژاد، دکتر کازرونی و خزائلی
|
گزارش جلسه
|
جلسه در محل دفتر انجمن کارفرمایان صنایع غذایی و با میزبانی هیات مدیره آن انجمن برگزارگردید.
|
آقای سرشوقی ضمن معرفی خدمات و اقدامات انجمن کارفرمایان صنایع غذایی، درخواست به اشتراک گذاشتن پتانسیلهای دو انجمن را داشتند.
|
آقای دکتر سلطانی پتانسیلهای موجود در انجمن ها را در زمینه های سخت افزاری، نرم افزاری و مغز افزاری عنوان نمودند و از راه های افزایش فروش محصولات تامین کنندگان حمایت از فروش توسط مبادی، ایجاد شخصیت در خریداران و روی آوردن به فرآیند های شادی آور را عنوان فرمودند.
|
آقای مهندس مرادیان نژاد زمینه های همکاری دو انجمن را چنین مطرح نمودند: 1- برند سازی صنایع غذایی استان اصفهان 2- همکاری جهت مذاکره با ارگان های نظارتی 3- همکاری مشترک در حیطه تامین و توزیع
|
آقای خزائلی در خصوص لزوم آموزش ویزیتور ها جهت تقویت شرکتهای پخش صحبت نمودند و این که رعایت اصول مدیریت ارتباط با مشتری توسط ویزیتورها عامل موفقیت شرکت های پخش می باشد.
|
آقای علیخانی برای ایجاد زمینه های همکاری پیشنهاد ایجاد یک کارگروه تولید و توزیع را ارائه نمودند تا تجربیات و استراتژی های طرفین منتقل گردد و همچنین یک واحد مشترک تولید محتوا و تبلیغات بین دو انجمن ایجاد گردد.
|
آقای محمدی نژاد با حضور معاونت غذا دارو در جلسات مشترک دو انجمن می توان از برندهای صنایع غذایی استان اصفهان حمایت کرد.
|
مقرر شد ضمن حضور انجمن صنعت پخش در نمایشگاه صنایع غذایی، لوگوی آن هم در پوستر نمایشگاه درج گردد.
|
در خصوص آموزش و استفاده از پتاسیل های دو انجمن توافق گردید.
|
موافقت گردید که درخواست های همکاری شرکت های پخش به انجمن صنایع غذایی و درخواست های شرکت های تولید کننده مواد غذایی به انجمن پخش اعلام گردد.
|
مقرر گردید مشکلات پخش های غذایی مورد بررسی قرار گیرد.
|
در خصوص ایجاد کارگروه تولید محتوا و ترویج محصول با مشارکت دو انجمن موافقت شد.
|