صورتجلسه شماره 29 کمیته غذایی و بهداشتی مورخ 94/9/24

عنوان: صورتجلسه كميته غذايي و بهداشتي

انجمن شركت هاي صنعت پخش ايران

شعبه اصفهان

شروع: 8

تاريخ: 94/9/24

شماره:29

خاتمه: 10

شماره:

حاضرين: آقایان  آقایان همتی نژاد، ناصرپور، ردانی پور، منشاد، شفیعی، میررمضانی، جباری، منصوری، گلدوست، احمدزاده، سلطانی

محل برگزاري:  انجمن صنعت پخش

گزارشات

در مورد جلسه جاری و تفاوت آن با جلسات قبلی صحبت شد و توضیح داده شد که این جلسه کمیته غذایی تواماً با جلسه کار گروه تعریف چشم انداز انجمن تا سال 1414 بصورت همزمان انجام می گردد که به جهت اهمیت و ضرورت موضوع و بدلیل جلوگیری از تعویق زمان در جلسه کمیته غذایی بصورت یکپارچه انجام می گردد.

گزارش اولیه از موضوع مورد نظر جلسه(چشم انداز انجمن) بوسیله فایل PDF و همینطور صحبت در مورد مباحثی چون: چرا هستیم، به چه چیزهایی میخواهیم برسیم، برنامه ریزی ما چگونه باید باشد، گروه یا هر فرد چه کارهای عملیاتی لازم است انجام دهند، بیان شد و تعاریف مختصر جهت آشنایی حاضرین در جمع از موضوع چشم انداز انجمن و همچنین تعاریفی در مورد ماموریت و ارزش های محوری، کارهای عملیاتی و اجرایی لازم انجام گردید.

بر اساس توضیحات تکمیلی در این راستا و بیان دیدگاه ها در مورد چشم انداز و موارد مرتبط به آن و اتصال آن به مباحث موجود در شرکت ها من جمله شرکت های حاضر در جلسه، معلوم شد هیچ کدام تعریف مدون و روشنی از چشم انداز و استراتژی برای خود ندارند و عموما کار به گونه ای انجام می شود که اقتضای همان روز و همان موقع است و حرکت زیربنایی و اصولی جهت رسیدن به یک هدف مشخص و بلند مدت انجام نمی شود و این باعث بروز مشکلاتی در سیستم ها شده است.

آقای همتی نژاد توضیحاتی در خصوص سفر آقای دکتر سلیمی، معاونت محترم بازرگانی به اصفهان در تاریخ 94/10/16 ارائه نمودند که این سفر صرفا برای مباحث موجود در انجمن اصفهان انجام می گردد و اشاره شد به نشست هفته قبل در تهران که در آن جلسه آقای سلیمی سوالاتی در مورد ماهیت، چشم انداز، تعریف انجمن و نظام ارزشی آن پرسیدند.


پیرامون مباحث مربوط به چشم انداز، تعریف جامعی از کلمات کلیدی در مورد انجمن و فعالیت آن ارائه شد: انجمن عبارتست از یک نهاد تصمیم گیر و تصمیم ساز در منطقه تحت پوشش در حوزه شهری، صفی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی صنعت پخش تا سال 1414 (چشم انداز 20 ساله)، حال با توجه به تعریف اولیه از انجمن جمع بندی لازم انجام خواهد شد.

با توجه به موضوع کلی جلسه(چشم انداز انجمن) باید تعریف جامع و کاملی برای انجمن صورت بگیرد که در این زمینه توضیحات مبسوطی در مورد اینکه ماهیت انجمن چه چیزی است، چرا هست، و به چه میخواهد برسد عنوان شد و ماحصل آن به این قرار شد که آیا انجمن پخش یک سازمان یا یک نهاد یا یک NGO یا شرکت و یا .... می باشد که با توجه به تعاریف خاص برای هر کدام از این واژه ها باید نام مناسب با ماهیت مناسب برای انجمن پخش انتخاب گردد.

توضیحاتی در مورد سازمان های مردم نهاد داده شد که سازمان مردم نهاد چیست و اشاراتی گردید به آماری از سازمان ملل در سال 1995 که حدود دو میلیون سازمان غیر دولتی در امریکا، روسیه با 4 هزار سازمان مردم نهاد، هندوستان با دو میلیون سازمان مردم نهاد، حتی در کشوری مانند کنیا هر سال قریب به 240 سازمان مردم نهاد تاسیس می شود و با تعاریفی که از سازمان مردم نهاد و NGO  انجام گردید مشخص شد انجمن پخش می تواند از آیتم های مورد تعریف NGO فراتر بوده و در ردیف یک سازمان مردم نهاد می تواند قرار بگیرد که لازم است باز هم تعاریف بسط داده شود تا به یک واژه مناسب برای تعریف انجمن پخش برسیم.

عنوان شد که نگاه و تصوری که جامعه و سازمان بازرگانی در مورد انجمن پخش دارد تصویری است که از یک اتحادیه وجود دارد منهای اختیاراتی که همه اتحادیه ها دارند که لازم است برای این قالب ذهنی و تغییر آن اقدام گردد. در این راستا بیان شد که چون اتحادیه ها با توجه به نیاز زمان بوجود آمده اند و دارای پشتوانه حاکمیتی شده اند اکنون هم انجمن پخش باید مصوبات قانونی را دریافت نماید چون وجود و حضور آن به مانند اتحادیه ها در سال های گذشته ضروری می باشد.

با توجه به مباحث کلی و تعاریف انجام شده از کلید واژه های مهم در این راستا ، تعریف انجمن بدست آمد: 1- انجمن + 2- انتفاعی +   3- صنف (بصورت مستقیم) + 4- اجتماع (بصورت غیر مستقیم) + 5- حوزه فعالیت اعضاء


در پایان جلسه از حاضرین در مورد نقطه نظرات ایشان در بحث های انجام شده (جلسه اشتراکی کمیته غذایی و کار گروه تعیین چشم انداز) نظرخواهی گردید که متفقاً در مورد مطلوب بودن آن صحه گذاشته شد ولی عنوان گردید که جهت هرچه مطلوب شدن جلسات و استفاده حداکثری از زمان های جلسات کمیته غذایی، زمانبندی ها طوری انجام شود که اول مباحث جلسات آینده مشخص باشد، دوم در مورد مباحث باقیمانده از جلسات قبلی طرح نظر گردد تا جمع بندی روشنی از موارد مطرح شده انجام شود.

مقرر گردید که بنا به تناسب جلسه و عناوین آن، دبیر جلسه حتی الامکان موضوعات جلسه آینده را اطلاع رسانی کنند (از طریق برنامه تلگرام) تا همکاران و دوستان حاضر در جمع جلسه اطلاع قبلی از مباحث آینده داشته باشند و با توجه به همزمانی و تداخل جلسه کمیته غذایی و کار گروه تعریف چشم انداز، بعضی از مباحث جلسه قبلی طرح نشد و به همین دلیل هم مباحث فعلی این جلسه مرتبط با جلسات قبلی نبود.

مقرر شد در صورت تمایل اعضاء، کمیته غذایی کار گروه تدوین استراتژی (تعریف چشم انداز) توام باهم انجام گردد و اعضای حاضر اعلام موافقت کردند که به دلیل ضرورت و اهمیت موضوع و همچنین بدلیل سفر جناب آقای دکتر سلیمی به اصفهان، فعلا مباحث قبلی در جلسات پیشین کمیته غذایی با اولویت دوم انجام می شود.

پس از رای گیری نهایی بین اعضای حاضر، مصوب شد که دستور جلسه کمیته غذایی برای دو الی سه جلسه آینده، بحث و تدوین استراتژی انجمن (یا همان تعریف چشم انداز) باشد.

در پایان جلسه از طرف ریاست محترم کمیته غذایی از زحمات جناب آقای شفیعی جهت گردآوری و بیان اطلاعات مبسوط در جلسه تشکر و قدردانی شد. جلسه آینده کمیته غذایی مورخ 94/10/22 راس ساعت 8 صبح خواهد بود.