صورتجلسه شماره 171 هیات مدیره مورخ 1402/03/21

عنوان: هیئت مدیره

انجمن شركت هاي صنعت پخش ايران

شعبه اصفهان

شروع:13

تاریخ 1402/03/21

شماره: 171

خاتمه: 15

محل برگزاري: دفتر انجمن

آقایان: دکتر سلطانی، دکتر همتی نژاد، جعفری، دکتر آذربایجانی، اشرافی و رادمهر

میهمانان: هیات مدیره انجمن کارفرمایان صنایع غذایی اصفهان: آقایان: مهندس سرشوقی، دکتر کازرونی، باقرزاده، قاضی عسگر و خانم دکتر راجی

گزارش جلسه

زمان پیشنهادی اتاق بازرگانی جهت برگزاری جلسه با هیات رئیسه اتاق، مورد بررسی قرار گرفت و مقررر گردید موضوعات قابل طرح در جلسه در سه دسته معرفی انجمن و جایگاه آن، مطالبات انجمن و دریافت رهنمودی از برنامه‌های آتی اتاق تقسیم بندی شود و در قسمت طرح مطالبات؛ موضوعات زمین شهرک پخش، تسهیلات و درخواست بودجه عنوان گردد.

مبلغ اجاره انجمن محل دفتر انجمن از ابتدای سال ۱۴۰۲ صد میلیون ریال ماهانه در نظر گرفته شده.

برای تنظیم جلسه مجمع عمومی به دلیل مشخص نبودن مبدا زمانی، مقرر گردید از طریق انجمن ملی و متعاقبا اتاق بازرگانی ایران استعلام مبدا زمانی گرفته شود.

در خصوص زمان بندی کمیته غذایی و برنامه های آتی آن مقرر گردید بازه زمانی آن حداقل هر سه ماه یکبار و موضوعات آن برحسب مورد باشد.

هیات مدیره انجمن کارفرمایان صنایع غذایی اصفهان در جلسه حضور یافتند و درخواست ایشان مبنی بر چاره اندیشی جهت رفع مشکلات به وجود آمده برای رانندگان توسط راهداری، کنترل پخش محصولات غذایی غیر استاندارد و آموزش به پرسنل غذایی توسط آقای مهندس سرشوقی رئیس هیات مدیره آن انجمن عنوان گردید.

آقای دکتر همتی نژاد در پاسخ به آقای مهندس سرشوقی مبنی بر وجود GNP برای صنعت دارو، فرمودند صنایع غذایی هم دارای GNP می باشد و در ادامه به مکاتبه معاونت مبنی بر دریافت پروانه برای ناوگان حمل و نقل اشاره نمودند.

آقای قاضی عسگر: طرح درخواست اعلام شده به معاونت غذا و دارو در خصوص تذکر ایرادات تولید به تشکل های مربوطه.

آقای باقرزاده: هزینه پایین تولید و توزیع لبنیات سنتی با هزینه‌های بالای صنعتی رقابت می کند و به صنعت آن آسیب وارد نموده است و درخواست استاندارد سازی صنعت پخش را داشتند.

آقای دکتر کازرونی: به قیمت تولید و مصرف و ایراداتی که در عملیاتی شدن آن وجود دارد اشاره نمودند.

آقای رادمهر: دیده شدن زنجیره تامین و طرح موضوعات آن در شورای گفتگو صورت پذیرد.

آقای دکتر آذربایجانی: لحاظ کردن GDP , GSP برای صنایع غذایی

آقای دکتر سلطانی: مسیر تصویب قوانین و تدوین آنها توسط افراد غیر متخصص می باشد و باید نسبت به آگاه سازی افراد موثر در تدوین قوانین اقدام نمود. هزینه تغییرات را باید پذیرفت. دبیرخانه تشکل ها باید ائتلاف داشته باشند. گرایش امور انجام شده در کشور سمت و سوی سخت افزاری دارد و باید دیدگاه ها در راستای تقویت اقدامات نرم‌افزاری تغییر یابد. به تغییرات سریع در کشور توجه داشته باشیم . تفهیم شباهت خودروهای توزیع و خودروهای عملیاتی برای دستگاه های مربوطه صورت پذیرد.

آقای مهندس سرشوقی: ایجاد کمیسیون صنایع غذایی در اتاق بازرگانی صورت پذیرد.

آقای دکتر سلطانی: معافیت خودروهای کارخانجات با تهیه وایت لیستی از خودروها جهت ارائه به دستگاه مربوطه صورت می پذیرد. جهت تغییر روال سنتی به صنعتی باید صبور باشیم. آموزش های مشترک و غیر مشترک برای پرسنل اعضای دو تشکل را می پذیریم. در صورت مشاهده تولید و توزیع غیر استاندارد از طرف انجمن مربوطه تذکر لازم داده شود. فروش محصولات غذایی باید جدی گرفته شود و درخواست از اتاق بازرگانی جهت تاکید نمودن اتاق بر موضوع بازرگانی انجام شود.

در پایان آقای مهندس سرشوقی در خصوص برگزاری همایش به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا توسط انجمن کارفرمایان صنایع غذایی مطالبی عنوان فرمودند.

 

تصاویر